BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, May 2, 2012

kempen cari fulus.!!

salam alayk.
tibe2 je entry tajuk ni.haha.sbenarnya dalam dilemma.huish.
keterujaan pergi ke pwtc sabtu ni yang buat saya macam ting tong.korek2 purse.
tinggal 100++.cukup ke.?duit tambang da tolak awal2.alamak.novel yang nak beli da nampak wajah sambil melambai-lambai ke arah saya ni.mak.!hadid pening laa.~
gare-gare sis nadiah hazirah mempromote page2 kat fb yang lelong tudung .saya gian shoping di situ. sampai lupe.duit da nak kering.*krik*krik*#bunyi cengkerik musim panas#haha.by the way.arigato la sis.sebab mmbntu sy mencari sumber tdung.!

'abah.angah nak pergi kl sabtu ni.boleh?'
'ari tu baru je balik putrajaya.asal da nak pegi lagi ni.?'
'hah.!ohh.yang ni laen skit.'
senyap dua minit.sambil mata abah pandang kat saya.
'angah kan kecik lagi.yang nak pergi jauh2 ni.kenapa.?nanty da besar nak pergi mane.abah izinkan.'

olala.serius.kali ni saya sentap 100 megawatt.saya kecik.?*babyface*haha.umur brape ye baru dianggap besar.?i'm 18 ok.ouh.ok.i'm 17 and 9 months.huh.emak always bagi greenlight.sebab mak cool!!
haha~.tapi mak mesti pesan.even jauh ke dekat ke.ayat dye msti.
'kat tempat orang jage diri.jangan buat macam-macam.awak tu bukan bawa diri sorang.diri mak abah.yang penting diri agama tu.'

so,bile abah da cakap.saya masih kecik.duit xboleh banyak2 pegang.nanty hilang.haisy~
sebenarnya.terasa macam kejam minta duit kat parents.tapi.boleh x kire this situation mcm desperate.?haha.*tutup muka sambil blink-blink kan mata*
sebab tu nak lancarkan kempen ni.untuk diri sendiri.kepada sesiapa yang bermurah hati.silalah membantu saya!!haha *dengan muka penuh kesian dan pengharapan*.

#bermodalkan mulut manis muka comel.saya merayu kepada anda yang berkaitan.fulus boleh dicari.tapi kebahagiaan yang sejati mampu dikecapi dengan redhaNya,insyaALLAH#




1 comments:

mujahidah1413h said...

hahhaha. nak gelak laju2 jap , kuang2..aq pon kene cari duit. jom sapa nak bagi kami duit ?? cepat2.. kami nak p pwtc ni,,