BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, July 20, 2012

merenung ke langit~!


assalamualaikum.
titisan air mata hati menuju ke ramadhan bulan seluruh umat Muhammad s.a.w.smoga diri menjadi lebih baik dari yang lepas.~
muhasabah diri.sebelum kedua kaki melangkah memasuki bulan yang mulia.
refresh~~~~
mcm2 event yang drag sy masuk kedalam perkara yg sy xmahu.dan akhirnya sy berjaya mencipta konklusinya sendiri.

sy join debat.dan sy da rase mcm mne duduk di kerusi.melontarkan sgala yang lama terpendam.ok.mse debat tu,sy sgt sgt sgt la rase.SAYA TAK LAYAK!~nak dibndingkan dgn semua shbat2 laen.tapi sy cuba juga.time debat tu.mse pencdg kluar bersuara,sy rse nak angkt tgn dan ckp kat YDPD 'minta izin,nak keluar.,sbb pihak kami tarik diri.!~'
tapi sy maseh duduk di kerusi.ALhamdulillah.kekuatan itu milik ALLAH.smpai mse sy.walaupun mke nak nangis.sy ckp jugak.dan satu yang saya rse.LEGA.ape yg terbuku akhirnya terluah,haha~
#konklusinya: walaupun sukar.teruskanlah,sebab ALLAH sentiasa bersama hambaNya,walaupun kita rase xmampu.hakikatnya,ALLAH dah takdirkan kita.~dan 1st time masuk debat whoa.!!!hee.

next.akk2 senior APIDS dtg mlawat.mule2 sy rse mcm agk terbeban.dan jujur.xske.sbb sy takut.akk2 tu mcm akk2 senior yg penah buat program mse kat skolah.marah2.haha.alhamdulillah.
dyeorg sme sporting.sy sgt mereka.ukhuwah yang kami jalin tu mcm aliran air sungai yang xputus.dan menuju ke satu destinasi iaitu Jannah..THANKS to senior2 APIDS yang sudi open my eyes,my heart and my soul.

to be here with new intention.LILLAHI taala.~LET'S THE PIXCA SPREAD THE FEELINGS!~

akhowat !~.only.^^V
senYuman Yng tERindah kott!~
cari sy!!`hint..tudung purple.jubah hitam.!!~haha
*bagi yg da twu..shuuut!hee_





 inChe IKhwah>**<



AHLAN (A Harmonious Linkages Among Novices)

1 comments:

mujahidah1413h said...

haha,,hint konon ,, ta bg hint pon nmpk da :p