BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, March 21, 2012

berkat doa kalian.,!!

salam alayk.
'sesungguhnya ALLAH sentiasa bersama hamba-hambaNya'
YA ALLAH.sangat terharu.bagaikan di awang-awangan.subhanallah.saya rasa dunia saya terlalu kecil.begitu hebatnya kuasa PENCIPTA ALAM ini.yang sentiasa berada di samping saya sama ada susah atau senang

1st of all.saya nak ucap terima kasih banyak2 kepada guru-guru SMK TM sebab aja saya.walaupun saya kerap kali menghantar bintang yang berkelip-kelip dalam kelas.hee~.bahasa mudah.tidur.haha.macam xcaya je kan.

2nd of roll.thank untuk mak and abah.dan keluarga yang lain.sebb selalu support walaupun angah ni ada tyme yg degil tahap monyet kat blakang rumah tu.

and last.tok semua.sahabat2 saya.student 5 KAA 2011.korang memang ummphhh laa.spechhless nak describe korang yang bestiest ever.followers saya dan  yang lain2.


asif kathir sebab ucapan ni.xmention nme spe. walaupon ustzah mujahidah addin sebut nme saya dalam entry dye.haha..

walaupun kat slip tu nme saya tapi kejayaan ni milik kita semua tau.hm.sbenarnya.tadi terharu sgt.sebab cikgu pesan mohon je ape-ape selagi mampu.saya cakap.sedih.markah koko teruk amat.C.cikgu cakap.janganla macam tu.awak boleh ni.lupakan je markah koko,.tak payah fikir lagi...
sungguh.amat sedih kejayaan yang diiringi dengan markah koko yang ciput je.buat saya semput dan sedu sedan.how ever.SAYA SAYANG SEMUA!!!..SMK TM.jasamu teramat tidak terhitung ke diri ni.thanks.hee~

3 comments:

mujahidah1413h said...

kuang3.. ustazah mujahidah addin besar amat mnadat orang itu, dush .. pengsan kejap!! hey ada pulak orang yang mention nama tuh suruh balas balik mention nama?? kuang3.. hey apa pon mmg the best!! moga terus success!! & moga ALLAH redha..

srikandi umar said...

aha.serangan bertubi-tubi.dush3..haha. terimas.moga segala nya diredhai Allah..die kne fight blek laa.as a payback.so kire nye kosong-kosong laa.haha

FAZ said...

tahniah ye srikandi umar,,semoga Allah melimpahkan kepada kamu akal yang sihat serta peluang untuk melanjutkan pelajaran y lebih luas,,