BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, August 7, 2012

hailaa..cik puan hati ni..!!~

salam alayk,
kaifa haluk..?insyaALLAH bikhair..
nak taching skit ni.huu..~
call mak.mse tgah demam.mse buka pun mcm nak kluar balik.oppss.!~
no simbolics hidden yup.heee.~
then sayu skit..ble ma ckp.
'tu laa..sminggu kat rumah xjage mkn..ble da jauh nun sne.mle la mcm2 tekak nak mkn spay demam'
dush3.mak bley bace mind ank dye.huhu.*malu je*
ok msuk chapter ~!loading in progress!~
hati ini.terlalu lemah.tidak mampu dibendung..
perasaan itu dtg tanpa aku sedari.dalam sekelip mata.
bermulanya episod itu.segalanya menjadi cacamarba.
jiwa berkecamuk.hubungan antra ak dan dia smakin mesra.
sungguh ak bhagia dengan ada nya dia disisi
walaupun ramai juga yang myedari keakraban antara kita.
namun ak tidak nafikan itu,
ya.itulah cinta antara kita.
maafkan kerana tidak mampu menjadi sempurna seperti yang telah kau harapkan
kerana ku jua sedang menggagahkan diri untuk menyusuri kehidupan bersamamu..
melayari keindahan dalam berhubungan denganmu,
mencari sebahagian diri ni untuk tabah bersamamu
kerana ku tahu,
KAU SEORANG SAHABAT.DAI'E,TEMAN DAN
TELAH MENDAPAT TEMPAT DI HATI CIK HADID,>_<
#khususan buat sahabat2 ana yng bertebaran di merata ceruk dunia.ikhwah not allowed#
p/s : this kinda thing happens randomly with mereka yang berada sekapal dgn sy.!APIDSdian.
        haha.!~proses pembersihan blog yg bersawang dan bersemak.tu yg undercontrolled buat perkara yg xberfaedah.ana asiffah jiddan..
BERGERAK LAH WALAUPUN SESUKAR MANA.~KERANA REZEKI ALLAH ITU DIMANA2.

1 comments:

aku-bukan-robot said...

untuk orang yang bertakhta di hati anda , jealous, saya mesti takde, ye lah saya tak sekapal , sebab saya guna robot je :P ..

pstttttttttt. selamat jadi kuat , may ALLAH bless

hadid tu lebur kejap je, percayalah, nanti kan nak bentukkan jadi yang lebih chantek (=

just smile, pstttt. nak nangis2 lah then bangun balik (=